Torun’dan Gemlik’e Teşekkür Ziyareti

 Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu ile alakalı değerlendirme yaptı. Torun, ‘’referandum döneminde yoğun çalışması ve farklı kesimlere ulaşmasıyla dikkat çeken Gemlik İlçe Teşkilatımızı yerinde ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Sonuç beklediğimiz bir sonuçtu, yapılan anketlerde de bunu görmüştük’’ dedi.

Referandum süreci ve Bursa’nın Türkiye’nin beş büyük şehri baz alındığında Bursa farkını göstermiş, evet çıkan yegane il olmuştur. Ayrıca Bursa, yine Türkiye ortalamasının da üzerinde oy almıştır. Bunda tüm ilçe teşkilatlarımızın, aynı zamanda mahalle teşkilatlarımızın, gençlik ve kadın kolalrımızında  payı vardır. Hepsine buradan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık; ‘’Biz ekip olarak yoğun bir çalışma döneminden çıktık. Arkadaşlarımıza hazır olmalarını söylediğimizde, bizden çok önce hazır olduklarını gördük. Bu nedenle ekibimize güvenerek, her türlü çalışmaya hazırız. Bursa bizlerin de gurur kaynağı oldu. Bursa teşkilatımıza bizler de teşekkür ederiz. Referandum bitti. Bundan sonra, herkesi dinleyecek, kendi eksiklerimizi görecek, yeni dönem çalışmalarımızı, edindiğimiz görüşlere uygun olarak şekillendireceğiz’’ şeklinde konuştu.

İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı da makamında ziyaret eden Torun ve beraberindeki heyet başkanlık makamında değerlendirmelerde bulundu. Torun’un Belediye Başkanlığı ziyaretine ziyaretine Ak Parti ilçe başkanı Zafer Işık, Başkan vekili Yaşar İslam, Başkan yardımcıları İsmail Topkaç, Hacı Örnek ve Faruk Aktaş’ta katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş