BORUSAN’A BİR ÖDÜL DE ABD’DEN

BORUSAN MANNESMANN ABD’DE “YILIN BORU ÜRETİCİSİ” ÖDÜLÜNÜ İKİNCİ KEZ KAZANDI!

                 

ABD’de çelik sektörünün önde gelen yayınları arasında yer alan American Metal Market medya platformunun 2017 “Çelik Mükemmellik Ödülleri”ni kazanan şirketler belli oldu. Yayın, Borusan Mannesmann Pipe US şirketini “Yılın Boru Üreticisi” seçti. Borusan Mannesmann Pipe US bu ödülü ikinci kez kazanıyor.

 

20 Temmuz 2017. Türkiye’nin çelik boru sektöründeki global oyuncusu Borusan Mannesmann’ın ABD’deki şirketi Borusan Mannesmann Pipe US ortaya koyduğu yüksek kalite ve performansla dikkat çekmeye devam ediyor. ABD’nin Houston kentindeki üretim tesisinde kaya gazı çıkarmakta kullanılan özel sondaj ve kuyu boruları üreten şirket, ABD çelik sektörünün en saygın ve bağımsız yayınlarından American Metal Market tarafından verilen “Çelik Mükemmellik Ödülleri” kapsamında 2017 “Yılın Boru Üreticisi” ödülünü kazandı. 2015 yılında da aynı ödülün sahibi olan Borusan Mannesmann Pipe USböylece başarısını tekrarlamış oldu.

American Metal Market tarafından 2010 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen “ABD Çelik Mükemmellik Ödülleri”, üretim, dağıtım ve hizmet sağlayıcılar arasında yaratıcı, özgün, fark yaratan çalışmalar ve projeler yürüten şirket ve kişilere veriliyor.

9-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen 22. Dünya Petrol Kongresi için İstanbul’da bulunan Houston Belediye Başkanı Sylvester Turner ve beraberindeki heyeti onuruna Borusan Holding merkez binası Perili Köşk’te bir davet verildi. Türkiye – ABD İş Konseyi (TAİK) Teksas Komitesi Başkanı ve Borusan Holding CEO’su Agah Uğur ev sahipliğinde düzenlenen davette, 2014 yılında faaliyete geçen Borusan Mannesmann Pipe US şirketinin kısa sürede ödülle taçlanan başarısı kutlandı.

Yüksek Standartlar

Ödülle ilgili açıklama yapan Borusan Mannesmann Genel Müdürü Zafer Atabey şunları söyledi:

“ABD’de yaptığımız 150 milyon dolar düzeyindeki yatırımın olumlu sonuçlarını alıyoruz. Yatırmımız sadece ABD ekonomisine değil, Türkiye’den ithal ettiğimiz ve Baytown tesisimizde ilave katma değer sağladığımız tamamlayıcı ürünler sayesinde Türk ekonomisine de ciddi katkı sağlıyor. Mükemmellik için çalışırken, iş sağlığı ve güvenliği, kalite ve hizmet standartlarımızı da en yüksek seviyede tutuyoruz. Piyasa tarafından da büyük ilgi gören firmamızın ABD çelik sektörünün güçlü bir yayını tarafından düzenlenen organizasyonda bu ödülle ikinci kez takdir edilmiş olması, seviyemizi daha da yukarılara taşımak için bizleri motive etti. Ödül nedeni ile American Metal Market yayınına ve uzman jüri üyelerine teşekkür ederiz.”

American Metal Market tarafından düzenlenen “Çelik Mükemmellik Ödülleri” kapsamında Borusan Mannesmann Pipe US 2015’de “Yılın Boru Üreticisi”, 2014 yılında ise “Yılın Teknoloji Tedarikçisi” ödüllerini kazanmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş