Toplu Konutlar Yeni Bademli Olacak

Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı ve Yüksek Jeoloji Mühendisi Engin Er, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile birlikte Cihatlı’da yapılan toplu konutları yerinde inceledi. Toplu konutların beklenenden çok daha iyi olduğunu ifade eden Er; ‘’Hem sağlam zeminde, hem de doğru çalışmayla güzel işler çıkmış. Toplu konutlar Gemlik’in Bademlisi olacak’’ dedi.

Refik Yılmaz; ‘’Modern ve güvenli bir şehir oluşturuyoruz’’

‘’Vatandaşımızı hem depremden korumak, hem de kaliteli konutlarda onlara yaşam alanları sunmak adına önemli bir çalışma yaptık. Daha önce meyve bahçelerine, zemini ve beton kalitesi kötü binalar yapılmış, Gemlik’i bundan kurtaracağız. Buranın havası temiz, manzarası, havası güzel. Zemini de sağlam. 970 daire yapacağız. Şu ana kadar 700’ünün ihalesine çıktık.

Sağlık Ocağının da ihalesini yaptık. Okul da yapıyoruz, cami de yapıyoruz. Güzel bir mahalle oluşuyor, 5 Bin kişi burada yaşayacak’’ dedi.

Er; ‘’Bademli’den daha cazip’’

Engin Er ise; ‘’Zemin sağlam ve kayalık üzerine yapılmış. Gemlik merkezinin atıl durumundan kurtulması için proje önemli bir adım. Belediyenin altyapıyı hazırlaması memnun edici. Yıllar önce burası hayaldi. Kel bir tepe görmüştük, inanılmaz hızlı yükselmiş. Gemlik’in faydasına olacaktır. Bursa’da Bademli neyse, Gemlik’te de Belediyenin toplu konutları o olacaktır. Hatta görüntüye bakınca Bademli’den de daha cazip. Ferah ve huzuru bir yaşam alanı, kaliteli inşaat malzemesiyle sağlanmış’’ dedi. Er sözlerinin sonunda ise; ‘’Zemin etütlerinde sondajı yerinde inceleyen tek Belediye, Gemlik Belediyesidir’’ sözleriyle, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz a teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş