CHP Yönetiminden Sertaslan’a Ziyaret

CHP Yönetiminden Sertaslan’a Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal ve İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve yönetimi Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve yönetimi Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı makamında ziyaret etti. Gemlik Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Demir ve Belediye Meclis Üyesi Songül Şanlı ve Nihat Çetin’de hazır bulundu.

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ise kimseyi ayrıştırmadan ve herkese eşit hizmet anlayışını benimseyen sosyal belediyecilik anlayışının Gemlik’te hâkim olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, Gemlik’te yeni bir dönem başladığının da altını çizdi. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı başarılı bir seçim sürecinin ardından gelen seçim sonuçları için de tebrik ederken, “Başta belediye başkanım ve teşkilatımızın uyumlu çalışmasıyla sonuca giden merdivenleri tırmandık. Gemlik halkının bize verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı seçildiği Belediye Başkanlığı görevi için tebrik ederek, başarılar diledi. Seçimlerde barış ve huzurun galip geldiğini de belirten Sarıbal, başarının büyüyerek devam etmesi gerektiğini de dile getirdi. Gemlik’in yeni yönetiminde başarılı olacağını ifade eden Sarıbal, “Seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. Bursa’nın en güzide ilçelerinden biri olan Gemlik’i Marmara’nın incisi ve zeytinin başkenti yapmak için çıktığınız yolda başarılar diliyor, sizlere her zaman destek olacağımızın da sözünü veriyorum” diye konuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, kimseyi ayırmayan ve ötekileştirmeyen, herkese eşit mesafede saygı gösterip, her vatandaşımızın memnuniyet derecesini arttırıcı faaliyet gösteren bir belediye anlayışını Gemlik’e kazandırmak için çalışmalara başladıklarını belirtirken, Gemlik’te ve Türkiye’de barış lisanının üstün geldiğini de söyledi. Gemlik Belediyesi Başkanı olarak çok ciddi bir sorumluluk aldıklarını da ifade eden Başkan Sertaslan, Gemlik’te yaşayan yurttaşlara ve kentin dinamiklerinin de güveninin tam olduğunu da vurguladı. Sertaslan, “Allah bizleri mahcup etmesin ki; biz de sizleri mahcup etmeyelim. Allah utandırmasın” diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Gemlik Haber

Gemlik Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş