Gemlik’te Bahar Temizliği

Gemlik’te Bahar Temizliği

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yaz ayları öncesi ilçe genelinde bahar temizliği seferberliği başlattı.

Bu kapsamda periyodik temizliğin haricinde ilçenin bütün mahalle, cadde ve sokakları temizlenirken, ekipler süpürme ve sulama araçları ile ilçeyi pırıl pırıl yapıyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Ata Mahallesi Gemsaz mevkiinde Ata Mahallesi Muhtarı Mualla Çiğdem ve azalarının da katıldığı bahar temizliğinde, bölgedeki yabani otların yanı sıra, kurumuş ve kötü görünüm arz eden bitkilerle cadde ve sokakların tamamı temizlik işleri müdürlüğü ekipleri tarafından tek tek elden geçirildi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın talimatıyla ilçe genelinde bahar temizliğine başlandığını açıklayan Belediye Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, hem süpürme hem de yıkama işlemlerinin ilçenin bütün mahalle, cadde ve sokaklarını kapsayacağını söyledi. Ayrıca çöp konteynırlarının da temizlenip dezenfekte edileceğini belirten Dedetürk, “Bahar temizliği ile Gemlik sokakları pırıl pırıl olacak” dedi.

Geniş çaplı olarak yürütülen bahar temizliğinin önümüzde ki günlerde de devam edeceği bildirildi.

 

Gemlik Haber

Gemlik Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş