İMAR’DA ÇÖZÜME YÖNELİK ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

İMAR’DA ÇÖZÜME YÖNELİK ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Ergen ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Ergen, Başkan Sertaslan’a, her zaman yanında olduklarını ifade ederken, Gemlik’in geleceği için atılacak adımlarda desteğini yineledi. Kurumlar arası işbirliği ve istişarenin kentin yararına olacağına dikkat çeken Ergen, Başkan Sertaslan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Başkan Sertaslan da, sosyal konutlardaki problem için ekiplerin ara vermeden çalışmalarına devam ettiğini belirterek, imarda konusundaki sıkıntıların da bir an önce aşmak ve süreci hızlandırmak için belediye olarak ellerini taşın altına koyduklarını söyledi.

Gemlik’te özellikle sıkıntıların başını sosyal konutların çektiğini belirten Başkan Sertaslan, konutlarla ilgili adımların hemen atılmaya başlandığını, vatandaşın mağdur olmaması için de çalışmaların hızlandırıldığını açıkladı. İmar planları konusunda çözüm için talimat verdiğini ve ekiplerin canla başla bu iş için mesai harcadıklarını ifade eden Başkan Sertaslan, sosyal konutların satışı için ARGE çalışmalarının da yapılacağını kaydetti. Paydaş yönetim anlayışını her zaman ön planda tutacaklarını da değinen Başkan Sertaslan, “Gemlik’imizi tüm STK, kurum ve derneklerle ortak akıl ve devamlı istişare içerisinde hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

 

 

 

Gemlik Haber

Gemlik Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş