Taraftar Dernekleri Futsal’da Buluştu

Taraftar Dernekleri Futsal’da Buluştu

Gemlik’te bulunan taraftar derneklerinin ortaklaşa düzenlediği salon futbol turnuvası Gemlik Kapalı Spor Salonu’dan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın başlama vuruşuyla start aldı.

Turnuvaya Gemlikspor Taraftarlar Derneği, Galatasaray Taraftarlar Derneği, Bursaspor Taraftarlar Derneği, Fenerbahçe Taraftarlar Derneği, Trabzonspor Taraftarlar Derneği ile Beşiktaşlılar Derneği katıldı.

İlçe Spor Müdürü Sabri Karaman turnuvanın açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Karaman konuşmasında sporun birleştiriciliğinin altını çizerken, Gemlik’in spor faaliyetleri konusunda her zaman öncü olduğunun altını çizdi. Katılımcılara teşekkür ederken, sporculara da başarılar diledi.

Turnuvanın ilk maçının başlangıç vuruşunu Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan yaptı. İlk karşılaşma Gemlikspor Taraftar Derneğiyle, Galatasaray Taraftarlar Derneği arasında geçti. Galatasaray taraftarlar derneğinin 6 – 1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ardından gecenin ikinci maçı Beşiktaş taraftarlar derneği ile Bursaspor taraftarlar derneği arasındaki karşılaşma da Beşiktaş taraftarlar derneğinin 2 – 1 üstünlüğüyle sona erdi. Gecenin son maçı ise Fenerbahçe ve Trabzonspor dernekleri arasında gerçekleştirildi

Futsal turnuvası 29 Nisan’a kadar devam edecek.

Gemlik Haber

Gemlik Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş