Yılmaz, "Kraldan Fazla Kralcılar Hep Olmuştur"

Yılmaz, “Kraldan Fazla Kralcılar Hep Olmuştur”

Gemlik Ak Parti eski ilçe başkanlarından Avukat Necdet Yılmaz yaptığı yazılı açıklama ile kendisine yöneltilen çeşitli suçlamalara cevap vererek, Sertaslan’dan iddialarla alakalı gereğini yapmasını beklediğini ifade etti.

Yılmaz açıklamasında, “Belediye Başkanı Sayın M.Uğur Sertaslan’ın açıklamalarını üzüntüyle okudum. Bu açıklamalar altına sosyal medyadan saldırılar hakaretler sayın başkanın dolaylı hedef göstermesi sonucu tarafıma yöneltilmiştir. Öncelikle benim yazdıklarımı okumadan kaleme alınmış bir metin olarak görünmektedir.   Ben her iki yazımda da hem hafızlık öğrencileri  hem de  afiş olayında sayın başkanı hedef alacak, suçlayıcı tek cümlem olmamıştır. Ne servis kaldırılmıştır dedim ne de bu afişleri belediye başkanı kaldırtıyor dedim.

1-Hafız öğrenciler ile ilgili haber basında çıkmıştır(Gemlik Manşet). Belediyeden en ufak bir açıklama yapılmamıştır. Bende basında çıkan haberi eleştirdim. Bu yalan haberi basına kim servis ettiyse siz onu bulup çıkarın sayın başkan. İftiracıyı içinizde arayın. Belediyede kraldan fazla kralcılar kim onu tespit edin.

2-15 Temmuz ile ilgili Cumhurbaşkanımızın resminin ve Türk bayrağının afişi olan resmini yakışıksız bir şekilde indirilip üzerinde tepinerek çiğneyerek katlanması görüntülerini oradan geçen bir arkadaşım attı. Kimseyi suçlamaya gerek yok bende kayıtlı atan. Bu afişin kaldırılması talimatını sayın başkan verdi demedim. Ama bir veren var elbette. Kim verdiyse bu emri bulunup gereği yapılması gerekirken ben vermedim siz iftiracısınız demek de bize iftiradır. Ben ne belediye başkanını ne de başka birini suçladım. Sadece olayın çirkinliğine işaret ettim.

Sonuç olarak sayın başkan siz artık belediye başkanısınız  bilginiz dışında da olsa olup bitenden sorumlusunuz. Birileri sizin adınıza belediyede orda burada iş çeviriyorsa, işgüzarlık yapıyorsa bunları bulup çıkarmak sizin görevinizdir. Ben bilmiyorum, ben talimat vermedim, ben görmedim demek sizi sorumluluktan kurtarmayacaktır. Yazdıklarımı tekrar paylaşıyorum varsa yalan iftira ben özür dilemeye hazırım. Gemlik şehremini , belediye başkanından özür beklemek bize yakışmaz. Açıklamanızı düzeltmenizi bekliyorum. Birde tabiki afiş yerine astırmanızı..

Son söz Şeyh Edebali’den gelsin

Ey oğul, Bey’sin! Bundan sonra öfke bize, uysallık sana.

Güceniklik bize, gönül almak sana. Suçlamak bize, katlanmak sana.

Âcizlik bize, yanılgı bize, hoş görmek sana. Geçimsizlikler, anlaşmazlıklar bize, adâlet sana”dedi.

Gemlik Haber

Gemlik Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş