Başkan Sertaslan kadın girişimcileri ağırladı

Başkan Sertaslan kadın girişimcileri ağırladı

Umurbey Girişimci Kadınlar Kooperatifi Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı ziyaret etti.

Ziyarette kooperatif ve faaliyetleri hakkında konuşan Umurbeyli kadınlar, yaptıkları tatlı ve yemeklerle bölgenin yöresel lezzetlerini yaşatırken aynı zamanda kadınların ekonomik faaliyetlerin içinde yer aldıklarını dile getirdiler.

Atatürk’ün kadınlara verdiği değeri hatırlatarak konuşmasına başlayan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ilçemizdeki kadınların bu tip bir ekonomik faaliyette bulunmasının takdire değer olduğunu söyledi ve girişimcileri tebrik etti.

Başkan Sertaslan, “kadınlar kooperatif ile güçlenecek”

Başkan Sertaslan konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bu girişimde bulunan değerli kardeşlerimizin ilçemizin kültür ve turizmine katkıları yadsınamaz. Umurbey tarihi evleri, kendine has değerleri ve yemekleri ile Gemlik’in geçmişine ve geleceğine ışık tutan bir beldemiz. Umurbeyli kadınlarımızı bu cesur hamlelerinden dolayı kutluyorum. Çağa uygun olarak kurdukları bu birlik ve girişimci ruhları Umurbey kültürünü tanıtmasının yanı sıra kendi ekonomik özgürlüklerini kazanmalarına yardımcı olacaktır. Evde farklı, iş hayatında farklı sorumluluklarıyla kadınlarımız zor bir önemli bir görev üstlenmiş bulunuyor. İş hayatında stratejik işleri layıkıyla yerine getirme kabiliyetine sahipler. Müteşebbis ruhunu taşıyan kadınlarımız oldukça kadınların toplumsal hayattaki konumu güçlenecek, çok daha fazla kaynağa erişecek, kamu kadın girişimciliğini geliştirmek için çok daha etkin politikaları hayata geçirecek. Hepsini yürekten tebrik ediyor, gayret ve çabalarının başarılar ile sürmesini temenni ediyorum.”

Gemlik Haber

Gemlik Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş