Gemlik magnetini arıyor

Gemlik magnetini arıyor

Son zamanlarda sosyal ve kültürel projelerle fark yaratan Gemlik Belediyesi, ilçenin tanıtımına katkı sağlayacak yeni bir çalışmaya hazırlanıyor.

Gemlik’in sembollerini içeren bir magnet çıkarmaya hazırlanan Gemlik Belediyesi, tasarımlar için yeniden vatandaşın fikrine başvuracak. Daha önce Orhan Veli’nin “Gemlik’e doğru denizi göreceksin sakın şaşırma!” sözünün yer aldığı tabela tasarımlarını sosyal medya kullanıcılarının beğenisine sunan Gemlik Belediyesi, ilçenin reklam ve tanıtımına katkı sağlayacak, sembol haline gelmiş öğelerinin bulunacağı magnet çalışmalarını Gemliklilerin özgün tasarımlarıyla gerçekleştirecek.

Başkan Sertaslan; “Çalışmamız Gemliklilerin emeği ile taçlanacak”

Vatandaşın memnuniyetinin artması ve çalışmalarda söz sahibi olması adına başlatılan proje hakkında konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan “Gemlik gerek kültürü gerek coğrafi yapısı gerekse derin tarihi konusunda zengin olmakla beraber adından sıkça söz ettirebilecek değerlere sahip bir kent. Bizler de kentimizin tanıtımına faydalı olabilmek adına çeşitli projeler üretmeye devam ediyoruz. Barışın ve huzurun kenti olma yolunda ilerlediğimiz belediyecilikte, kültüründen ve değerlerinden de söz ettiren Gemlik’i yaşatmak için magnet çalışması başlattık. Gemlikli hemşerilerimizin de bu magnet çalışmasında katkılarının olmasını, emekleriyle taçlandırabilecekleri bir proje olmasını temenni ediyorum. Gemliklilerin sevdiklerine hediye edeceği, evlerini ve işyerlerini süsleyecek çalışmaya destek verecek hemşerilerimize özverili davranışlarından dolayı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Gemlik Haber

Gemlik Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş