U 14’DE ŞAMPİYON GEMLİK BELEDİYESPOR

Son dönemde yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Gemlik Belediyespor U14 takımıyla da şampiyon oldu.

Bursa Elit Küme 2’nci grupta mücadele eden Gemlik Belediyespor, Dikkaldırım Spor Maçını da kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Müsabakayı 4-0 kazanan Gemlik Belediyespor, Bölge Finallerine de gitmeye hak kazandı.

Grubunda Nilüfer 1987 Spor ve Orhangazi Futbol Kulübü gibi iki önemli takımı geride bırakan Gemlik ekibinin şampiyonluk kutlamasına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da katıldı. Kulüp Başkanı Hulusi Gandar’ı kutlayan Yılmaz, ‘’Gemlik Belediyespor Gemlik’in gururu olmayı sürdürüyor. Bizler de evlatlarımıza elimizden gelen desteği vereceğiz. Spor yapan her çocuk, zararlı alışkanlıklardan bir adım daha uzaklaşıyor. Bizler de evlatlarımıza elimizden gelen desteği vereceğiz. Spor yapan her çocuk, zararlı alışkanlıklardan bir adım daha uzaklaşıyor. Bizler de bunun bilincinde olarak, spor anlamında Gemlik tarihinin en ciddi tesisleşme hamlesini gerçekleştiriyoruz’’ dedi.

Şampiyonlukj pastasını Gemlik Belediyespor futbolcuları, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar birlikte kesti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş