Gemlik Emniyet Müdürü Abdukadir Yüce’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Gemlik’e yeni atanan Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdukadir Yüce’yi Gemlik Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hurşit Topal ve Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut makamında  ziyaret etti.

Gemlik’te Suç oranları düştü

Gemlik ile alakalı bilgiye sahip olduğunu ifade eden Yüce; ‘’Son dönemlerde Gemlik’te suç oranlarının düştüğünü, suç çözüm aşamasında da önemli noktaya geldiğini inceledim. Aldığımız bayrağı daha yukarıya taşımak istiyoruz. Gemlik güzel ve önemli ilçe. Aynı zamanda Bursa’nın hudut  kapısı. Gemlik’in  güvende olması, aynı zamanda ekonomiye de doğrudan katkı sağlayacaktır. Bizler de üzerimize düşen vazifeyi ekip arkadaşlarımızla birlikte yerine getireceğiz’’ dedi.

Uzun süre Osmangazi ilçe Emniyet Müdür Yardımcılığı ve Ekipler  Amirliği görevini yürüten Yüce, geçmiş dönemlerde Mudanya’da da görev yaptı. Bursa ve bölgeyi tanıyan Emniyet Müdürü Yüce, kısa süre Bölge Trafik’de de görev üstlendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir