SAADET PARTİSİ ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ KEMAL KURT’U ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, mahalli idareler başkanı Hamza Aygün ve GİK üyesi Recep Aygün ile birlikte, Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’u makamında ziyaret etti.

Bir dönem ilçemizde de görev yapan ve görev yaptığı süre içerisinde çalışma arkadaşları ve Gemlik halkı tarafından çok sevilen Ali Kemal Kurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi. “Bu güzel ziyaretten dolayı öncelikle şahsınıza, Saadet Partililere ve Gemlik halkına teşekkür ediyorum. Bu nazik ziyaretiniz beni hem duygulandırdı hem de sevindirdi. Gemlik’te görev yapmak, dolayısı ile sizleri ve Gemlik halkını tanımış olmaktan dolayı da mutluyum. Bizler polis teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güven ortamında yaşaması için çalışan insanlarız, dün Gemlik’te görevliydik bu gün Edirne’de görevliyiz. Bizim için vatanın her karış toprağı aynıdır ve görevimiz kutsaldır. Sizlerin vasıtasıyla Gemlik halkına selamlarımı gönderiyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Saadet Partisi ilçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ise; “Saadet Partisi olarak, ilçemizde görev yapmış kamu görevlilerini ziyaret etmekten dolayı bizlerde çok mutluyuz; çünkü ziyaret ettiğimiz büyüklerimiz Gemlik’imize değer katmış değerli abilerimizdir. Halkımızın refahı için çalışan çabalayan emek veren her kamu görevlisi başımızın tacıdır. Sayın müdürümüze görevinde başarılar ve kolaylıklar dileriz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bilindiği gibi Saadet Partisi daha önce de ilçemizde görev yapan Muş Başsavcısı Ömer Mete beyi ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı ziyaret etmişti.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş