Bulut; "Gönüllere Talibiz"

Bulut; “Gönüllere Talibiz”

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP ve Ak Parti’nin ortak meclis üyeleri ve oluşturulan komisyonlarla mahalle taramaları ve çalışmalar yapan Belediye Başkan Adayına, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz da eşlik ediyor.

Çalışmaları ile alakalı değerlendirme yapan Berkay Bulut, ”Gemlik’in her bölgesinde ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalardan olumlu sonuçlar alıyoruz. Ülkemizin geleceği adına MHP ile attığımız adım, ilçemize de olumlu yansıdı.

1 NİSANDAN SONRA DAHA YOĞUN ÇALIŞACAĞIZ

Gönülleri kazanmak adına, ‘Gönüllerinize Talibiz’ diyerek yola çıkmıştık. 1 Nisan sonrasında da yapacağımız hizmetler ve çalışmalarla halkımızın desteğini yanımıza alacağız. Bizler afaki söylemlerde bulunmuyoruz. Gemlik’in geleceği bizler için şansa bırakılmayacak kadar önemlidir. Attığımız her adımda, çocuklarımıza daha iyi bir Gemlik bırakmak adına çalışacağız. Seçim döneminde yaptığımız çalışmaların kat be kat fazlasını 1 Nisan itibariyle yapacağız.  Seçim döneminde, Gemlik’in eksikleri ve ihtiyaçlarına yönelik envanter oluşturuyoruz.

EN AZ 20+3 MECLİS ÜYESİ

Türkiye Ak Parti Belediyeciliğinin farkını ve gücünü biliyor. Teşkilatlarımız, merkezi hükümetimiz ve büyükşehir belediyemizle uyumlu çalışarak Gemlik’e çok sayıda eser kazandıracağız. Belediye meclis üyelerimiz, kadro geneliyle Gemlik’in çeşitli sorunlarını çözecek güçtedir. Bu nedenle, ‘en az 20 meclis üyesi’ sloganıyla yola çıkıyoruz. 20 üye alırsak kontenjanla birlikte 23 meclis üyemizle Gemlik’teki her sorunun çözümünü hızlandırırız” dedi.

Gemlik Haber

Gemlik Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş