Erdoğan’ın Bursa Mitingi
Erdoğan’ın Bursa Mitingi
Lider mitinglerinin ilkini Bursa da izledik Gökdere meydanındaki miting soğuk havaya rağmen ilgi gördü.
Ama geçmiş yıllardaki gibi görkemli değildi.Daha önce tanık olduğumuz kadar coşkulu da değildi
Cumhurbaşkan Erdoğan kalabalıkla yaptığı diyolaglarda katılımcıları canlandırmaya çalıştı.
15 Şubat mitinginin ana projesi “panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi “oldu
Bu proje Mustafa Dündarı vitrine çıkardı.
Yaklaşık bir yıldan beri terk edilmiş bir şantiye görüntüsü haline gelen metro terminal hattı ise Erdoğan’ın dikkatinden kaçmadı.
Alinur Aktaş’ın Mustafa Bozbey’e 20 yıldan beri büyük bir projen yok demesi bu ortamda normaldi ama “kendini fasülye gibi nimetten sayıyorlar” demesi şık olmadı.
Sakin ve muhafazakar çizgideki Alinur Aktaş hepimizi şaşırttı.
Büyük mitingin en karlı adayı Mustafa Dündar oldu.
10 tanzim satış noktası kuracağını da söylendi.
Ankara ve İstanbul’da tanzim satışlar devrede iken Bursa’da neden hala kurulmadığı düşündürdü su ve ulaşım indirimlerini vitrinde tutan Alinur Aktaş tanzim satıştan ve terminal hattından uzakta kaldı.
Ak partinin Bursa mitingine ilgi beklenenden az olmuştur.
Belki havanın soğuk olmasının da etkisi vardır.
Ama teşkilat yönetimleri de seçilen adaylarda ne partililerin ne de kamuoyunun içine sinmemiştir.
Belki bu mitingden sonra yeniden aday adaylığı belirlemesi olasıydı bambaşka bir liste ortaya çıkabilirdi.
Rakip partilerin özellikle YPG ve FETÖ konusunda yaptığı hatalar Ak partinin bu son derece sıkıntılı olan süreci en az hazarla atlatmasını sağlamaktadır.
Günün Sözü:
Namuslu kişiler ne aydınlıktan nede karanlıktan korkarlar “Thomas Fuller”