Büyükşehir Meclis Üyeleri Belli Oldu

Büyükşehir Meclis Üyeleri Belli Oldu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında, Gemlik’ten Büyükşehir Belediye Meclisine gidecek yedi isim de belirlendi. 7 üyeden Sertaslan ile birlikte 5’i CHP’den Büyükşehir’de Gemlik’i temsil ederken Ak Parti’den ise 2 isim temsil noktasında olacak.

Belediye Başkanının doğal meclis üyesi olarak Büyükşehir Belediye Meclisinde yerini alacak. Beraberinde CHP’den ilk 3 sırayı alan isim, Ak Parti’den ilk 2 sırayı alan isimler ve kontenjan üyelerinin birinci sırasını alan isim Bursa Büyükşehir’de yer alacak.

Buna göre liste şu şekilde oluştu;

1- Mehmet Uğur Sertaslan

2- Oğuz Hançer

3- Galip Gür

4- Arzu Karataş

5- Emir Birgün

6- Ercan Barutçuoğlu

7- Osman Durdu

Öte yandan Gemlik’te Belediye başkanı Uğur Sertaslan ve 31 belediye meclis üyesi bu gün saat:15.30’da Cemil Meriç Kültür Merkezinde düzenlenecek olan törenle mazbatalarını alarak yeni görevlerine başlayacaklar.

Gemlik Haber

Gemlik Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

casibom giriş