Gemlik Ticaret Borsası’ndan Anlamlı İftar

Gemlik Ticaret Borsası’ndan Anlamlı İftar

Gemlik Ticaret Borsası Ramazan ayının  21. Günü   münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere İnci Aşevi’nde 1000 kişilik iftar yemeği verdi.

İnci aşevi’nde düzenlenen iftar yemeğine Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır ve Meclis Başkanı Mustafa Doğan , Meclis üyeleri katıldılar  ve   ardından ezanın okunmasıyla oruçlarını  açtılar .

Ramazan ayı’nın hoşgörü  ve sabır olduğunu belirten Çakır  ihtiyaç sahibi olan  ve evine yetişemeyip orucunu aşevinde açan vatandaşlara Borsa olarak el uzatmanın huzurunu yaşadıklarını ifaderek Borsa olarak  31 haziran Cuma günü  Kadir Gecesine özel  Gemlik Zeytin Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği aşevi’nde gerçekleşecek olan iftar yemeğine tüm vatandaşlarımızı davet etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemlik Haber

Gemlik Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir